Planner

De locatie: Chemelotterrein Geleen.

De functie
Binnen deze functie draag je zorg voor het optimaal inzetten van personeel en materieel. Denk hierbij onder andere aan: kranen, rijplaten, transportmiddelen, hijshulpmaterialen. Als planner geef je operationeel leiding aan de Machinisten en Riggers van de vestiging Geleen en word je betrokken bij de functioneringsgesprekken. Je werkt samen met collega’s en opdrachtgevers om het beste resultaat te bereiken en je bent er op gericht de planning zo optimaal mogelijk in te richten. Je bent tevens beschikbaar voor de consigna-tiediensten, wachtdiensten en bereid regelmatig in het weekend te werken. Je rapporteert aan de Werfleider.

Wij vragen
Een enthousiaste teambuilder met minimaal een afgeronde mbo opleiding of mbo werk/denkniveau. Je bent goed in het onderhouden van klantcontacten, commercieel ingesteld en stressbestendig. Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal en beschikt over een no-nonsense mentaliteit, een goed improvisatievermogen en een hoge mate van zelfstandigheid.

Competenties
Naast de kerncompetenties van samenwerken, oplossingsgericht en veilig werken, vragen wij van onze medewerkers klantgerichtheid, betrokkenheid en organisatiebewustzijn.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een nieuw te formeren team voor de duur van minimaal 3 jaar.. Interesse in deze vacature? Graag een mail sturen aan info@people-projects.nl of bel naar 046-43 746 75.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op, we helpen u graag verder!

People Projects

Vouersweg 90, 6161 AG Geleen, T +31(0)46 43 746 75, E info@people-projects.nl