Sales Manager

Als Sales Manager bepaal je alle klant gerelateerde activiteiten in de regio zoals het maken van verhuurprognoses, benaderingswijze van klanten, het uitbrengen van offertes en het boeken van orders. Vanuit deze rol reageer je alert op de ontwikkelingen in de markt.
 
Overige werkzaamheden zijn:
Je werkt met een minimaal te verwerken orderintake met een minimum van 17,5 miljoen per jaar. Dit wordt jaarlijks bepaald in overleg met de Commercial Director. Je stelt accountplannen op voor de aan jou toegewezen accounts. En je bepaalt de marketingstrategie. Je adviseert de Commercial Director bij het vaststellen van tarieven van verhuurartikelen. Je stuurt de medewerkers aan in het sales team. En je bezoekt en ontvangt klanten.
 
Functievereisten
Minimaal een afgeronde HBO opleiding , of anders een HBO werk- en denkniveau, bereikt door relevante werkervaring. Bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een technische omgeving. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Franse of Duitse taal schriftelijk en mondeling.

Functie specifieke competencies
Pro-actieve sales attitude, goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, representatief, empathisch vermogen, oplossingsgericht, daadkrachtig.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende uitdaging. Interesse in deze vacature? Graag een mail sturen aan info@people-projects.nl of bel naar 046-43 746 75.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op, we helpen u graag verder!

People Projects

Vouersweg 90, 6161 AG Geleen, T +31(0)46 43 746 75, E info@people-projects.nl