Voormannen in opleiding

Als Voorman in opleiding maak je kennis met de verschillende werkzaamheden in onze branche. In deze fulltime functie volg je een traineeship waarbij je intern wordt opgeleid tot volwaardig Voorman.

Met als doel dat je operationeel leiding geeft aan een groep medewerkers (riggers en kraanmachinisten). Daarnaast wordt je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van hijsklussen en het opnemen en uitwerken van projecten. In een werkopname bepaal je welke werkwijze gehanteerd zal worden en schakelt waar nodig interne- en externe partijen in. Je bent eindverantwoordelijke voor materiële zaken, voor een nauwkeurige registratie van de inzet van personeel en materieel en voor de naleving van de HSEQ voorschriften. Tevens houd je toolboxmeetingen en werkoverleggen.

Wij vragen                                            
Een ambitieuze, proactieve en ondernemende collega met een afgeronde technische mbo-opleiding. Je bent communicatief vaardig en in staat om op en met verschillende niveaus samen te werken. Je hebt leidinggevende ambities en denkt in oplossingen. Het spreken van Engels en Duits is voor jou geen probleem. Kennis en/of ervaring met autocad is een pré. Je bent beschikbaar voor consignatiediensten en bereid regelmatig in het weekend te werken.

Competenties
Naast de kerncompetenties; samenwerken, oplossingsgericht en veilig handelen, vraagt het bedrijf van haar medewerkers zelfstandigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Een Voorman is bij ons een duizendpoot, een persoon die collega’s kan motiveren en begeleiden maar daarnaast ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een internationale werkomgeving. Interesse in deze vacature?, graag een mail sturen aan info@people-projects.nl of bel naar 046-43 746 75.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op, we helpen u graag verder!

People Projects

Vouersweg 90, 6161 AG Geleen, T +31(0)46 43 746 75, E info@people-projects.nl